Nova fira per conèixer el patrimoni indià de Tossa
L'eix central de la I Fira dels Indians és la gastronomia catalana i les influències de la gastronomia antillana a casa nostra
La localitat de Tossa de Mar durà a terme del 15 al 17 d'abril la primera edició de la Fira dels Indians. Aquestes jornades estaran especialment dedicades al descobriment de la gastronomia antillana i a explorar les seves relacions amb la cuina catalana. L'alcaldessa de la localitat, Gisela Saladich, inaugura avui la fira, que oferirà al llarg d'aquests tres dies conferències, actuacions, exhibicions gastronòmiques, presentacions de llibres, tallers i un concurs de pastissos de xocolata. L'animada actuació d'Agiaco Cubano tancarà la mostra. També cal dir que durant tot el cap de setmana es faran visites guiades per conèixer el patrimoni indià de Tossa de Mar, exhibicions de batxata i fira d'ultramarins. Així mateix, els restauradors de la vila oferiran plats tossencs inspirats en la cuina antillana (més informació a Tossademar.cat).