Dos ferits greus en caure amb el cotxe al riu Ter des del pont de França, a Girona

Els nois, de 29 i 32 anys, van quedar atrapats a l'aigua i van ser rescatats pels municipals amb l'ajuda d'uns vianants

L'accident va passar a tres quarts d'una del migdia i el primer a arribar al lloc va ser el guàrdia de barri de Fontajau de la Policia Municipal, que estava per la zona. El vehicle es va precipitar d'una altura d'entre set i vuit metres des del pont de França i l'agent va començar a rescatar els dos ocupants del turisme, que estaven atrapats. A les tasques de rescat, s'hi van afegir altres policies i també vianants que van veure el sinistre –hi havia un guàrdia civil que estava fora de servei–. De seguida, els equips de bombers també van ser mobilitzats i els dos ferits van ser pujats fins al pont i traslladats en ambulància cap al Trueta. Es tracta de dos joves de 29 i 32 anys veïns del barri de Germans Sàbat, a Girona. De resultes de l'accident, el pont de França, una de les principals sortides de la ciutat, va estar tallat durant diverses hores i es van formar retencions al centre de la ciutat. Tot indica que el cotxe va topar lateralment amb un altre vehicle i això va provocar que el conductor fes un cop de volant. El turisme va trencar dues tanques i es va quedar balancejant al pont fins que va caure.

L'any 2001, una conductora també va caure amb el cotxe en aquest mateix pont i va quedar ferida lleument. Un policia la va rescatar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.