Successos

Arresten el sospitós d'un crim comès a Roses el 2005

La Policía Nacional el va detenir per un robatori violent i el seu ADN coincideix amb el trobat a l'escena del crim

Un home romanès de 43 anys, veí de Castelló de la Plana, arrestat per la Policía Nacional aquesta setmana per un robatori violent, és considerat sospitós de l'assassinat de l'empresari francès René Georges Ferran, de 62 anys, perpetrat el 12 de novembre del 2005 a la urbanització Santa Margarida de Roses.

L'home arrestat per la Policía Nacional, que té diversos antecedents per assalts violents a habitatges, s'ha vinculat amb l'homicidi de Roses per la coincidència de l'ADN que l'assaltant o assaltants van deixar a l'escenari del crim, i que els Mossos van introduir a la base de dades compartida amb altres policies, amb l'empremta genètica de l'home detingut ara.

La hipòtesi que sempre van considerar els Mossos i la família de René Ferran (una germana i un nebot eren els familiars més directes) era que l'home havia estat sorprès per uns lladres que li havien entrat a robar i que l'havien acabat asfixiant entaforant-li alguna cosa a la boca. René Georges Ferran vivia sol en un xalet situat a pocs metres del gegantí edifici 600 de la urbanització Santa Margarida de Roses. El 12 de novembre del 2005, que era dissabte, havia quedat per dinar amb uns amics i no s'hi va presentar. Un d'ells va anar a buscar-lo al xalet, però ningú no el va obrir. Com que no gosava entrar sol, va anar a buscar l'amo d'un bar proper i tots dos van anar a la casa i van descobrir que la porta del darrere estava trencada: hi havien llençat dos rocs grossos per esbotzar-la. El cos de Ferran era estirat al terra de l'habitació amb una mica de sang a la cara, a conseqüència d'un cops que li haurien ventat, que no eren, però, la causa de la mort. L'habitació on dormia Ferran estava molt desordenada, com seria l'escenari d'un robatori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia