Successos

tribunals

successos

El TS apuja la pena als assaltants de camions repartidors de tabac

El Tribunal Suprem (TS) ha apujat sis mesos de presó la pena que l'Audiència de Girona havia imposat als tres homes que van ser jutjats per diversos assalts a camions de repartiment de tabac durant el 2002. Miguel Nieto Quiñones va ser condemnat a dos anys i nou mesos de reclusió; Ricardo Andrés Holguín, a una pena de set anys i mig; i Edwin Alexander Madrigal, a cinc anys i tres mesos. Tots tres, doncs , hauran de sumar mig any més a la seva condemna.

La sentència afegeix un nou atracament –en aquest cas, en grau de temptativa– als tres robatoris pels quals ja se'ls havia condemnat. El Tribunal Suprem entén que quan els Mossos els van atrapar, just abans que abordessin un altre camió de tabac, si no els haguessin detingut el grup hauria sumat un altre robatori a l'historial que ja arrossegava. El 19 de juliol van amenaçar dos transportistes a Riudarenes i, a un d'ells, el van agredir al cap donant-li cops amb la culata de la pistola. En aquella ocasió, la banda va marxar sense cap botí perquè una de les víctimes va poder escapar-se i anar a demanar ajuda a l'estanc.

El segon assalt va tenir lloc el 13 d'agost a Girona. Els lladres van encanonar un repartidor mentre circulava amb la seva furgoneta, li van robar més de 13.000 euros en tabac i també li van arrencar la caixa forta del vehicle, la qual contenia 6.500 euros a l'interior.

Un mes i mig després, el grup va tornar a actuar. El 5 d'octubre, van assaltar un altre repartidor mentre circulava per la carretera que uneix Fornells de la Selva amb Quart. El van encanonar amb la pistola i li van robar cartrons de tabac valorats en aquest cas en més de 6.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia