Successos

trànsit

accident

Cinc ferits, dos de crítics, en un xoc a Cassà de la Selva

Un senglar atropellat per un cotxe provoca un xoc en cadena a Vidreres

Dos motoristes cauen a Arbúcies

Jornada accidentada ahir a les carreteres gironines. Una topada entre una furgoneta i un turisme a la C-65, a dos quarts de set del matí a Cassà de la Selva, va acabar amb cinc persones ferides, dues en estat crític, segons dades del SEM recollides per ACN. Els ferits eren els dos ocupants de la furgoneta i els tres viatgers d'un Mégane, que van topar al quilòmetre 22,1 de la C-65. Els dos ferits crítics, el ferit greu i un ferit menys greu van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que un altre ferit menys greu va ser traslladat a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Senglar atropellat

A la mateixa carretera C-65, a les quatre de la matinada, l'atropellament d'un senglar va provocar un accident en cadena amb quatre cotxes implicats. El primer cotxe accidentat era un Volkswagen Golf, conduït per una veïna de Sils, que va xocar contra el senglar que era a la carretera. La conductora va resultar il·lesa. Al darrere va xocar un Clio ocupat per tres persones, després un Audi A3 ocupat només pel conductor i finalment un BMW amb tres ocupants. Cap dels afectats va resultar lesionat, al marge d'una petita fuetada cervical que va patir un dels ocupants del BMW.

A Palafrugell, un cotxe va bolcar i els cinc ocupants van resultar il·lesos. A Arbúcies, un motorista va caure i el que anava al darrere també ho va fer.

LA XIFRA

4
cotxes
van xocar en cadena un rere l'altre per culpa d'un senglar que va irrompre a la carretera, a Vidreres

Un conductor es crema intentant salvar en va el gos

Un conductor va patir cremades de gravetat ahir al matí quan el seu cotxe es va incendiar del tot mentre circulava per l'AP-7 i ell va intentar rescatar el seu gos, que va quedar dins del cotxe i va acabar morint.

Eren quarts de nou del matí quan les flames van encendre el vehicle al quilòmetre 91 en sentit sud. Les primeres hipòtesis apunten que el cotxe es va encendre a causa d'una avaria i les flames el van calcinar en poca estona. El conductor va voler rescatar el gos i en l'intent va patir cremades de segon grau en un 25% del cos. Atesa la gravetat de les ferides, un helicòpter medicalitzat del SEM va traslladar el ferit a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, que disposa d'una unitat de cremats.

El foc al cotxe va provocar un petit incendi de matolls al marge de l'autopista que els bombers van apagar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia