Successos

trànsit

seguretat

Aturen un cotxe tan carregat que hi havia el perill que bolqués

Els Mossos van interceptar, el dia 10, a l'autopista AP-7, dins del terme de Sant Gregori, un cotxe que anava amb el sostre tan carregat que hi havia el risc que pogués tombar-se. El van denunciar pel fet de dur excés de càrrega i perquè circulava sense garantir l'estabilitat del vehicle.

Eren dos quarts de quatre de la matinada quan una patrulla dels Mossos va veure passar un vehicle amb un embalum desmesurat a dalt de la baca que circulava per l'autopista. Els agents li van anar a la saga i el van fer aturar a l'altura del quilòmetre 60. Van identificar el conductor i l'acompanyant, que van dir que anaven cap al port de Barcelona per embarcar amb un vaixell que els havia de dur al Marroc. Els Mossos van considerar que era perillós que circulessin amb aquell excés de càrrega, de manera que els van impedir continuar el viatge i els van fer arraconar el cotxe fora de la via. La tarda del mateix dia, els viatgers van descarregar part del material que traginaven fins que la càrrega es va considerar l'adequada per al vehicle i llavors els Mossos els van permetre continuar el viatge. Primer, però, van pagar la sanció de 200 euros que els havien posat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia