Franja TV3

Dimecres, 31 juliol de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 285'
10.45
Partit amistós
Primer partit de pretemporada del FC Barcelona, que s'ha desplaçat als Estats Units per jugar la Soccer Champions Tour. Hansi Flick fa el seu debut com a entrenador blaugrana davant del Manchester City. L'equip de Pep Guardiola, per part seva, disputa el tercer matx de preparació, després de caure en els dos anteriors davant del Celtic FC i l'AC Milan.
Esports
Durada: 135'
13.00
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Doctor Martin
Que no es perdi el romanticisme
Emissió dels capítols El comiat equivocat i Que no es perdi el romanticisme.
Sèries
Durada: 95'
17.20
Hotel Voramar
El final de la temporada
Emissió dels capítols Aventures en la nit d'estiu i El final de la temporada.
Sèries
Durada: 100'
19.00
Atrapa'm si pots
Especials
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.00
Tens un minut?
Concurs en què els participants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per tal d'endur-se els diners, que es van acumulant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant amb sabor de mar del Maresme
Marc Ribas fa la primera parada a L'Espigó de Canet, a Canet de Mar, on Sergi Campdepadrós i Alina Xapellí ofereixen cuina holística i mediterrània amb productes del mar al costat de la platja. Més tard, l'espai visita el Bocamar, a Premià de Mar, on Oriol Balaguer i Olga Melnikava sorprenen amb peix a la brasa i arrossos. Finalment, es visita El Timoner, al port del Masnou, on Matilde Salvat i Anna Furió, mare i filla, presenten la seva cuina mediterrània, amb peix i marisc de temporada. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 70'
23.15
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant de km0 de la Selva
Marc Ribas recorre amb la seva moto la comarca de la Selva per trobar el restaurant que elabora més bé els seus plats amb productes de proximitat: els productes de Km 0. La Selva, situada entre la província de Girona i la de Barcelona, té una gran varietat de paisatges: des dels boscos del Montseny o les Guilleries fins a les platges de la costa central catalana. És en aquesta terra on trobem productes propis i únics, com ara la gamba vermella de Blanes, la ratafia, l'avellana de Brunyola o una carn excel·lent. Per començar, Marc Ribas visita la capital de la comarca, Blanes, on coneix l'Adelaida da Conceiçao i la seva filla Patty, que gestionen el restaurant Decler, situat molt a prop de la platja, on l'Adelaida cuina plats mediterranis amb productes de proximitat. La següent parada és al port de Cala Canyelles, a Lloret de Mar, on es coneix el restaurant El Port de la Cala. Jose Delgado i Laura Calventus són el cuiner i la cap de sala, respectivament, d'aquest restaurant, nou i modern, que ofereix cuina mediterrània de proximitat fusionada amb cuina japonesa i tailandesa, amb alguns tocs de sabor de la cuina marroquina i índia. La ruta s'acaba a la Selva, a Tossa de Mar, on Ribas parla amb Èrik Sureda, un jove emprenedor que gestiona el restaurant Can d'0ru amb César Giménez, el segon de cuina del restaurant.
Altres
Durada: 85'
00.40
Joc de cartes d'estiu
El millor xiringuito del Maresme
Hi ha uns locals que són els grans protagonistes de l'estiu i que hi tenen molt a dir, des del punt de vista gastronòmic: els xiringuitos. Marc Ribas es trasllada aquesta setmana a les platges del Maresme per desmentir que els xiringuitos són només un lloc de pas. La ruta comença a l'Anchor Point Beach Bar de Pineda de Mar, on l'Alejandro Moreno i el Juanjo Marcos asseguren que la seva màxima prioritat és mantenir el bon rotllo. Després, Ribas visita el Tiare Beach Bar, un local on es pot apreciar la passió per la platja de l'amo del local, el Salvador Hidalgo, i la bona mà a la cuina del Víctor Serrano. L'última parada és a Vilassar de Mar, al Déjà Vu Beach, on el Carlos Marín i la Rosó Vivo tenen molt clar que només els falten quatre parets per ser com un restaurant.
Altres
Durada: 80'
02.00
Onze
Programa esportiu que va més enllà dels resums de la jornada de futbol. A l'espai s'hi veuen gols, però també entrevistes, tertúlies, reportatges curiosos, informació i humor. Tot gira al voltant de l'esport, i del futbol en particular, però amb una mirada àmplia i diversa per arribar al màxim de públic possible.
Esports
Durada: 65'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.00
Folc a l'estudi
Arnau Giordani. Espai musical.
Altres
Durada: 60'