Franja La 1

Divendres, 6 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Vuelta Ciclista a España
La clàssica ciclista espanyola arriba a la 79a edició, amb un recorregut de 3265 quilòmetres repartits en 21 etapes.
Esports
Durada: 85'
17.30
Salón de té La Moderna
La Clarita apareix per sorpresa, cosa que és un alleujament tant per a l'Íñigo com, sobretot, per a la Matilde. D'altra banda, la Laurita no percep els sentiments de la seva germana Inés cap a l'Agustín. La Marta, per la seva banda, pateix quan veu el Salvita passejant per la galeria amb una altra dona mentre el seu pare, Don Salvador, insisteix que es casi amb ella. L'Antonia està en una situació similar, ja que pensa que la nul·litat del matrimoni del Pietro és una estratègia de la Lucía amb ell, especialment perquè no se n'anirà a Itàlia tan aviat com ella creia. Mentrestant, a La Moderna, Doña Lázara informa Don Fermín del seu retorn al saló i ho aprofita per nomenar l'Elías com el seu portaveu. Finalment, la Celia proposa a Don Fermín de fer un acte amb sufragistes.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva. L'espai emet avui una edició especial des de l'Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo, que aquesta tardor fa 50 anys. Ludwig Guttmann, impulsor dels Jocs Paralímpics, va col·laborar en la construcció d'aquest l'hospital i en l'establiment del seu mètode clínic.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
El Grand Prix del verano
Final
Vuit pobles s'enfronten de dos en dos en quatre programes eliminatoris, en què els quatre més ben puntuats es classifiquen per a les dues semifinals. Finalment, el poble guanyador de cadascuna accedeix a la gran final. Per això, han de superar diversos jocs, com els troncs bojos, els superbolos, el diccionari, la patata calenta i bàsquet en bolquers, entre d'altres. Així mateix, l'espai compta amb una vaqueta que, amb un vestit a l'estil mascota de l'NBA americana, surt a molestar els jugadors quan els alcaldes decideixin fer servir un comodí. En el primer joc de cada lliurament es decideixen els comodins que tenen cadascun dels equips: dos per al guanyador i un per al que perdi, o un per a cadascun. Els podran activar prement un botó que els alcaldes tenen al davant just abans de cada joc. Després d'un compte enrere de cinc segons, si cap d'ells no decideix prémer el botó, comença el joc; si el premen, sona un gran mugit i uns llums de colors donen pas a la vaqueta.
Altres
Durada: 135'
00.20
Película
Espai dedicat a l'emissió d'una pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'