Programació TV3

Diumenge, 25 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 325'
11.25
Cita bestial
Emocions intenses
A Palau-solità i Plegamans, la Mati, l'Oriol i el Jan ja tenen dos gossos a casa, i ara en volen adoptar un altre. El nouvingut, però, ha de jugar bé les seves cartes per encaixar amb tots els membres de la família. Mentrestant, a Castelldefels, el David ha passat una mala època després d'una separació, i busca un gos que l'ajudi a ell i als seus fills a superar aquest moment. Per això vol trobar-ne un amb el qual estableixi una connexió gairebé espiritual.
Altres
Durada: 55'
12.20
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant del Port Vell de Barcelona
Un viatge per la cuina catalana en forma de concurs. A cada programa, diversos restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfronten entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 3.000 euros.
Altres
Durada: 65'
13.25
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau: les muntanyes
La investigació de l'assassinat d'un treballador d'un parc d'atraccions ofereix a la Marleau una ocasió per rememorar els records més feliços de la seva infantesa.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: La capitana Marleau: clarosbcur
Als 17 anys, la Claire tenia tota la vida al davant. La directora, que també és la sogra de la Claire, està molesta: mai havia d'haver contractat aquell professor, que era carismàtic i original però que, pel que sembla, tenia relacions ambigües amb els seus alumnes.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
Trobada fatal
El Lars Englen té un problema: s'ha despertat al llit d'un hotel a Travemünde al costat del cadàver d'una dona. Tot indica que ell l'ha escanyada amb un mocador de seda, però no en recorda res. El Finn Kiesewetter i la Sandra Schwartenbeck es fan càrrec de la investigació.
Sèries
Durada: 60'
20.10
Tens un minut? Els millors moments
Programa que emet els moments més destacats del concurs Tens un minut?, en què els concursants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per endur-se els diners que van sumant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El forense
A casa, acompanyat i sense dolor
Segurament, no es pot triar ni el dia ni l'hora ni la manera de morir, però, si es pogués, Bardalet ho té clar: a casa, acompanyat i sense dolor. Però no sempre és així. Com el cas de la dona apareguda enmig d'un descampat a prop de la Jonquera l'any 1990. Era impossible d'endevinar qui era. No portava cap element identificador ni joies ni etiquetes a la roba. Excepte un detall: el tatuatge d'una serp que li resseguia tot el cos.
Documentals
Durada: 55'
23.00
Borgen
La Dinamarca del poder
Un objecte no identificat s'estavella a Groenlàndia. Mentrestant, la Birgitte lluita amb els Estats Units i la Xina, però comença a perdre el suport del partit. D'altra banda, la Katrine imposa el seu lideratge.
Sèries
Durada: 65'
00.05
Animals arquitectes
Mesura
En aquest episodi, de l'estudi d'arquitectes Mesura, es descobreixen obres arquitectòniques que destaquen pels materials de quilòmetre zero, la sostenibilitat i la recuperació de l'artesania i les tradicions constructives catalanes.
Documentals
Durada: 35'
00.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 200'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'