Programació La 1

Divendres, 23 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Clarita parla a la Matilde de la seva nova amiga, la Lara, gràcies a la qual, la Matilde nota una certa millora en el seu comportament. Mentrestant, a la seva antiga corrala, la Lucía pateix per l'atracament i capta encara més les atencions del Pietro, la qual cosa fa sospitar l'Antonia. L'Íñigo, per part seva, encarrega a la Celia un nou acte al Madrid Cabaret. Mentrestant, la Inés està desanimada pel que fa a la recuperació de la seva veu. A més, la Celia revela a la Laurita que n'està enamorada. D'altra banda, a La Moderna, la Teresa aconsegueix esbrinar què és el que va succeir en el passat de Doña Lázara. Finalment, la Trini pateix perquè l'Elías continua entestat a agradar a la seva mare, mentre que Don Fermín proposa a la Lázara un pla per tornar a deixar-se veure en públic.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
El Manuel accedeix a continuar mantenint en secret la seva relació amb la Jana. Tots dos traslladen la Pía a la cabana de la Ramona, mentre que la Catalina i el Pelayo decideixen mudar-se a La Promesa. La Margarita, per part seva, està molt contenta de com s'ha rebut l'oficialització sobre el seu futur enllaç amb l'Ayala. Mentrestant, el Salvador confessa a la María Fernández que li ha d'explicar una cosa important. Finalment, la Virtudes se'n va de La Promesa, mentre que la Teresa torna acompanyada d'un home que resulta ser el seu marit.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
Pel·lícula: La gran familia
Ciclo de cine dedicado a películas para ver en familia.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Los Iglesias. Hermanos a la obra
Espai en què Chábeli i Julio Iglesias Jr. fan reformes per a diferents amics, tots molt famosos i coneguts, tant a Madrid com a Miami. A cada lliurament, els germans reben un encàrrec d'un famós i han de treballar plegats per aconseguir fer-lo realitat. Chábeli, que fa més de 20 anys que es dedica a la decoració d'interiors, és l'encarregada de dissenyar el projecte i posar-lo en marxa amb Julio Jr., que té molta destresa a l'hora d'enfrontar-se a qualsevol reforma amb el seu particular mètode de treball. A més, al llarg de cada capítol, es mostra el dia a dia dels Iglesias, les seves vides a Miami i a Madrid, i també la relació de tots dos amb els clients.
Altres
Durada: 75'
01.10
Invictus, ¿te atreves?
Programa d'humor i competicions absurdes en què dos equips de celebritats, l'equip vermell i l'equip blau, s'enfronten en una sèrie de desafiaments físics i mentals. En cada episodi hi participen famosos atletes, comediants i personalitats de l'entreteniment que posen a prova les habilitats, els coneixements esportius i el sentit de l'humor en un ambient competitiu i ple de companyonia. Presentat per Patricia Conde, l'espai compta amb dues grans glòries del futbol, Joan Capdevila i José Manuel Pinto, com a capitans de cada equip, acompanyats pels còmics David Fernández i Susi Caramelo.
Altres
Durada: 100'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'