Programació Antena 3

Dijous, 1 agost de 2024
06.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 160'
08.55
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 265'
13.20
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 25'
13.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
15.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
15.45
Sueños de libertad
La María, després de descobrir l'Andrés a punt de fer un petó a la Begoña, no aguanta més i ho explica al Jesús. El Luis, per part seva, no vol ser part del projecte del balneari. Mentrestant, l'embaràs de la Claudia comença a ser evident, i la Carmen i la Fina intenten ajudar-la. A més, la Begoña, que sap la veritat, s'assabenta que la Digna va rebre l'acta de defunció del Valentín. Més tard, l'Íñigo revela al Tasio com aconsegueix els diners. Aleshores, Don Agustín es mostra insegur davant la creixent popularitat del Mateo. Mentrestant, la Digna interroga el Jesús sobre el Valentín. Finalment, l'Andrés amenaça el Jesús i el Damián amb investigar la mort del Valentín.
Sèries
Durada: 75'
17.00
Pecado original
La Yildiz s'assabenta per l'Ender que el Dogan té una amiga molt especial, la Julia. Més tard, la Kumru explica al seu pare que està sortint amb el Selim, però que li amaga la seva identitat perquè no vol que els homes vulguin estar amb ella només pel seu cognom i els seus diners. D'altra banda, l'Asuman sent per accident que la Zeynep vol divorciar-se de l'Engin i tornar als Estats Units, així que fa que ell prepari un pla romàntic per impressionar-la. Mentrestant, el Dogan se sotmet a una revisió mèdica amb el doctor Selim per conèixer-lo millor. A més, el Selim es troba per sorpresa amb la Handan en un bar. Finalment, després d'haver begut molt, ella li fa un petó.
Sèries
Durada: 60'
18.00
YAS Verano
Edició estival de l'espai Y ahora Sonsoles, que tracta l'actualitat des del rigor informatiu i l'entreteniment. Cada tarda, en el programa hi participa un ampli repartiment de col·laboradors, entre els quals hi ha periodistes, escriptors, empresaris i especialistes en crònica social i successos. A més, un equip de reporters està a peu de carrer per explicar en directe tot el que passi.
Altres
Durada: 120'
20.00
Pasapalabra
Concurs en què els participants juguen amb les paraules i acumulen temps per enfrontar-se a El Rosco, la prova final.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
21.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 60'
22.45
¡Buenos días, mamá!
La família Borghi està formada per la mare, l'Anna, que és molt especial per als seus éssers estimats; el pare, el Guido, director de l'institut local, i els seus fills: la conscienciosa Francesca, el rebel Jacopo, la genial Sole i el petit Michelino. Però tot canvia quan l'Anna entra en coma després de patir un accident. A més, l'arribada de l'Agata, una infermera misteriosa, treu a la llum secrets amagats durant massa temps. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 75'
00.00
¡Buenos días, mamá!
La família Borghi, sense l'ajuda de la Lucrezia, té dificultats econòmiques serioses. D'altra banda, el Guido coneix la nova professora de reforç, la Miriam Castellani, mentre intenta desbloquejar el fons fiduciari que l'Anna va constituir per als fills, ja que es troba davant d'una realitat amarga. Mentrestant, els fills es mobilitzen per ajudar el seu pare, just quan l'Agata descobreix un secret del passat de l'Anna i el Guido.
Sèries
Durada: 75'
01.15
Los artistas: primeros trazos
La botiga d'antiguitats del Yago és clausurada. D'altra banda, la Marta Margarita, la Cata i el Yago es fixen en el Matías, un propietari de gasolineres molt ric, per vendre-li una pintura falsificada. Mentrestant, l'inspector Olazábal investiga el quadre de la Verge. Finalment, el Matías compra la pintura i Olazábal arriba a casa del Santos i la seva xicota.
Sèries
Durada: 53'
02.08
Los artistas: primeros trazos
El Gervasio deixa la feina al banc, on el substitueix la Gabriela. Mentrestant, la Sheila i el Santos descobreixen que la pintura que van comprar és falsa. El Yago i la Cata, per part seva, manipulen documents per enganyar la Gabriela, i venen una pintura. Finalment, l'Olazábal investiga l'Eduardo i descobreix el seu passat criminal.
Sèries
Durada: 52'
03.00
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.45
Jokerbet: ¡damos juego!
Programa de casino i apostes esportives.
Altres
Durada: 45'
04.30
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 50'
05.20
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 30'
05.50
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 10'