Programació #0

Diumenge, 21 juliol de 2024
06.45
Una vida en diez fotos
Bruce Lee
Documentals
Durada: 60'
07.45
Animales súper pequeños
Documentals
Durada: 54'
08.39
Pel·lícula: La Lego Ninjago Película
La batalla per la ciutat Ninjago reclama la intervenció del Lloyd, conegut com a Ninja Verd, i dels seus amics, tots guerrers secrets i LEGOmestres constructors. Guiats pel mestre de kung-fu Wu, divertit alhora que savi, han de derrotar el malvat senyor de la guerra Garmadon, el pitjor home del món, que, a més, resulta ser el pare del Lloyd. En una batalla peça contra peça i pare contra fill, l'èpic enfrontament posa a prova aquest ferotge però indisciplinat equip de nous ninjes que han d'aprendre a controlar el seu ego i unir esforços per desfermar el seu veritable poder.
Pel·lícules
Durada: 95'
10.14
Pel·lícula: Marisol, llámame Pepa
La nena prodigi Marisol va ser immortalitzada gairebé diàriament, en una sobreexposició que va acabar esborrant els límits entre el personatge i la seva vida. Aquest documental torna a posar el focus sobre les imatges d'aquest mite, per redescobrir el camí vital de la Marisol nena i adolescent, i acabar descobrint la veritable Pepa Flores, la dona que s'amagava darrere d'ella i que va haver de desaparèixer per recuperar la seva veu, o millor dit, el dret al silenci.
Pel·lícules
Durada: 87'
11.41
Informe Plus+
A 100 días del comienzo de los JJOO Informe Plus se acerca a los preparativos, y ambiciones de algunos de los y las deportistas que sueñan con que París 2024 sea el verano de sus vidas.
Esports
Durada: 58'
12.39
Informe Plus+
Pocas imágenes del deporte tienen tanta fuerza como aquella vuelta olímpica en Barcelona 92 entre una sudafricana y una etíope en tiempos del apartheid. Esta es la historia detrás de una prueba que se decide en 25 vueltas, pero que se recuerda por la 26.
Esports
Durada: 53'
13.32
Kroos. La familia y el fútbol
Esports
Durada: 74'
14.46
Leo talks
Fiebre por viajar
Leo Talks es una parodia de las Charlas TED, llevada a cabo por el humorista Leo Harlem, con un objetivo totalmente contrario al tono positivo y motivacional que desprenden las originales. Sin duda, se trata de un formato que plantea una fórmula renovada del clásico "Stand up Comedy". Sobre un escenario, ante una gran pantalla y rodeado de público, Leo expone sus tesis atrevidas e impactantes encaminadas a echar por tierra muchos conceptos y realidades que invaden nuestras vidas. Un punto de vista desternillante que aborda temas como la obsesión por ir a la moda, el concepto actual del deporte, la terrible aventura de comprar un piso, las amistades, la fiebre por viajar o las vacaciones estivales, que más que un descanso son una tortura. A Leo le acompaña Chari, su "asistente virtual de última generación", que aporta datos que respaldan las teorías del monologuista. Las charlas también se apoyan en noticias que plantean preguntas más importantes de lo que podamos creer. En definitiva, el cómico pretende desin
Altres
Durada: 25'
15.11
Ilustres ignorantes
Donaciones
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 34'
15.45
Pel·lícula: Ocho apellidos marroquís
La Carmen vol complir l'última voluntat del José María, el seu marit i patriarca de la família: recuperar el Sardinete, el primer pesquer de la seva flota, que està atracat en un port marroquí. En el seu viatge de Cantàbria al Marroc, l'acompanyen la seva filla Begoña i l'ex-xicot d'aquesta, el Guillermo, desesperat per recuperar el seu amor. Entre xocs culturals descobreixen, a més, el gran secret del José María: l'Hamida, la seva altra filla.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.20
Pel·lícula: La ciudad perdida
Una escriptora de novel·les romàntiques fa una gira per a la promoció del seu llibre per tot el país. Acompanyada del model que acapara la portada del seu best-seller, la protagonista pateix un intent de segrest, cosa que els obliga a tots dos a endinsar-se en la selva per tal de sobreviure a aquest misteriós atac.
Pel·lícules
Durada: 106'
19.06
Perrea, perrea
Motomamis. Desde aquel "Yo quiero la combi completa: chocha, culo y teta", (Daddy Yankee) hasta el éxito de Karol G, Rosalía, Bad Gyal, Becky G. o Lola Índigo. La liberación sexual y la utilización del cuerpo y el baile como símbolos de libertad y de feminismo convierten al reguetón en una reivindicación del poder femenino (“Yo vine a cambiarte las reglas del juego”, Karol G). Hoy en día, mujeres y hombres se alternan en los números uno de las listas. Mientras, Alba Reche revisita a K-Narias y a Don Omar para recordar dos de sus primeros reguetones: “No te vistas que no vas” y “Pobre diabla”.
Altres
Durada: 62'
20.08
Bisbal
Documentals
Durada: 112'
22.00
Pel·lícula: La partitura
Una jove compositora es proposa d'acabar la partitura que la seva difunta mentora va deixar incompleta en morir sobtadament. Però aviat descobreix que el so d'aquestes notes té repercussions mortals, cosa que li permet desenterrar els orígens pertorbadors de la melodia i la força malvada que desperta en aquells que l'escolten.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.35
Pel·lícula: Verano en rojo
Estiu del 2010. La comissària María Ruiz s'enfronta a un crim tenebrós: un jove ha aparegut assassinat. Sense identitat visible. Sense pistes aparents. Sense mòbil. La María, que és una dona conscienciosa i tenaç, inicia una investigació que es complica encara més quan es produeix un segon assassinat. Però no està sola, el periodista veterà Luna, un mestre de la professió acorralat per la crisi i l'era digital, és clau per solucionar un cas que els empeny fins a les portes d'un orde religiós important.
Pel·lícules
Durada: 103'
01.18
Los monstruos de Ponticelli
Hasta que se demuestre lo contrario
Tras un primer juicio y después de meses en prisión, los tres condenados a cadena perpetua por el doble asesinato fueron puestos en libertad debido al término de su periodo de prisión preventiva. El segundo juicio parecía que iba a ser más tranquilo.
Documentals
Durada: 47'
02.05
Los monstruos de Ponticelli
¿Quién te cree?
Las investigaciones que continuaron hasta finales de agosto tuvieron como objetivo la búsqueda de una persona que conducía un Fiat Cinquecento. Una pista seguida por los investigadores los llevó hasta un joven de la zona con una enfermedad mental y que conocía a las chicas.
Documentals
Durada: 51'
02.56
Pel·lícula: El hombre que sabía demasiado
El Ben i la Jo MacKenna, una parella nord-americana, passen les vacances al Marroc amb el seu fill, el Hank. Després de la mort d'un espia en braços del Ben mentre visitaven el mercat de Marràqueix, el matrimoni descobreix que el seu fill ha estat segrestat i traslladat a Anglaterra.
Pel·lícules
Durada: 120'
04.56
Pel·lícula: Mi nombre es Alfred Hitchcock
2022 marcó el centenario del primer largometraje de Alfred Hitchcock. Un siglo después, Hitchcock sigue siendo uno de los cineastas más influyentes de la historia del cine.
Pel·lícules
Durada: 120'