Administracions

Milloren un tram del camí de ronda de Lloret de Mar

Els treballs, que han tingut un cost de 200.000 euros, han afectat des del castell de Sant Joan fins a cala Banys

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha donat per finalitzats els treballs de millora i adequació d’un tram del camí de ronda al seu municipi, al tram que va des del castell de Sant Joan fins a cala Banys. Aquests treballs han tingut un cost de 200.000 euros, finançats a través del pla operatiu de reconversió turística. La intervenció s’ha fet amb l’objectiu de millorar l’entorn, amb el focus posat en la seguretat, ja que aquest tram en concret no era segur.

L’alcalde, Jaume Dulsat, en declaracions a Nova Ràdio Lloret, ha explicat que s’hi han instal·lat elements de seguretat, com ara passeres i tanques, i també s’han obert un parell de miradors rellevants: “Crec que el resultat és excel·lent. La gent podrà gaudir d’aquest nou espai i el que busquem és poder-lo connectar amb la platja de Fenals”, va destacar a Nova Ràdio Lloret, afegint-hi que està molt satisfet del resultat final, que s’integra molt bé en l’entorn, i espera poder obrir aviat el camí fins a Fenals.

El tram entre el castell de Sant Joan i Fenals està encallat perquè els propietaris d’una de les finques privades per on passa han portat l’assumpte al Tribunal d’Ajust i Preu, que ha de determinar el valor de l’expropiació. Un procés que l’Ajuntament espera que es resolgui durant aquest primer trimestre del 2022.

LA FRASE

El resultat és excel·lent, i la gent en podrà gaudir. A més, ho volem connectar amb Fenals
Jordi Dulsat
alcalde de lloret de mar


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia