Administracions

Subvencions de l’IBI per a llars de Lloret amb pocs recursos

L’Ajuntament de Lloret manté obert, fins al 23 de gener, el termini perquè residents amb rendes o pensions baixes puguin sol·licitar els ajuts de fins a un 50% en l’import dels rebuts de l’impost de béns immobles (IBI). Hi ha destinada una partida econòmica de 59.798 euros, i com a requisits generals cal que els habitatges sol·licitants siguin l’habitual de cada interessat i corresponent a l’exercici en què es publica la convocatòria, amb un import màxim per beneficiari de 250 euros, de manera que aquest és el topall màxim per a llars que estiguin gravades amb rebuts superiors als 500 euros anuals.

Per poder beneficiar-se d’aquesta ajuda cal constar com a contribuent de l’impost de béns immobles l’any en el qual se sol·licita l’ajut, per l’habitatge que constitueix la seva residència habitual; estar al corrent de les obligacions tributàries i que els seus ingressos no superin les quantitats establertes en les ordenances municipals, com ara no superar l’1,50 del salari mínim interprofessional en llars d’una persona, i mig SMI addicional per cada membre afegit a la unitat familiar. El registre es pot entrar a través de la seu electrònica i la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, explica que mantenen “el compromís de donar suport a persones amb pocs recursos en un context encara molt complicat degut a la pandèmia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia