Administracions

Aposta per la millora de la senyalització dels radars, a Lloret de Mar

La davallada de la sinistralitat a l’avinguda Vila de Blanes, amb un 53%, es vol seguir reforçant en aquest tram

L’Ajuntament de Lloret de Mar continuarà apostant pels radars i la senyalització com a elements clau per reduir la sinistralitat als carrers del municipi. La important davallada en el tram de l’avinguda de Blanes, un dels punts calents del nucli urbà pel que fa a la sinistralitat, farà que es continuï treballant amb més mesures, com ara el reforç de la senyalització en aquests punts.

Les dades són optimistes. Només en aquest tram, i segons la memòria de la Policia Local, presentada ara fa uns dies, es demostra que s’ha reduït d’un 53% en comparació amb el 2019 –no es compara amb el 2020, perquè aquest va ser un any atípic arran de la irrupció de la pandèmia.

Un gran nombre d’accidents es concentraven en el trencant de l’avinguda Vila de Blanes cap a l’avinguda de les Alegries, entrant a Lloret. A més, també cal destacar del funcionament del radar semafòric que es va posar a l’altura del càmping Santa Helena, on també hi havia topades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia