Administracions

Els empleats públics podran fer un màxim de dos dies de teletreball per la millora de la crisi sanitària

El personal amb fills menors de 12 anys o persones dependents en aïllament podran demanar fer els cinc dies a distància

També podran s’hi acollir els treballadors que siguin vulnerables a la Covid-19

Catalunya redueix a dos dies a la setmana el teletreball permès als funcionaris i empleats públics per la millora de les dades d’incidència de la Covid, segons una instrucció publicada pel departament de Presidència aquest divendres.

Els treballadors de la Generalitat tornaran a combinar la feina presencial i el teletreball, que fins ara es permetia cinc dies a la setmana. Es manté, però, la possibilitat de fer feina distància tots els dies si el treballador té fills menors de 12 anys, persones dependents o amb discapacitat que es trobin en situació d’aïllament preventiu o afectats pel tancament de centres a causa de la pandèmia.

També podran fer teletreball la setmana sencera els empleats vulnerables i sensibles a l’exposició al coronavirus. En aquests casos, l’àrea de medicina del treball dels serveis de prevenció haurà de realitzar una nova avaluació individualitzada del risc, que tindrà en compte si s’ha completat la pauta de vacunació, als efectes d’una possible reincorporació presencial.

La instrucció és aplicable per al personal d’administració i tècnic i el personal laboral i estarà vigent mentre es mantinguin les mesures de prevenció i higiene en els centres de treball aprovades per l’autoritat sanitària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia