Administracions

Pàrquing per a residents del nucli antic de Lloret

L’Ajuntament posarà en servei a partir del 14 de maig 134 places de zona verda per a veïns de la zona

Hauran de disposar d’un distintiu que els acrediti

L’Ajuntament de Lloret de Mar posarà en funcionament una zona verda d’estacionament al nucli antic exclusiva per a residents. En aquesta nova zona, on a partir del 14 de maig s’oferiran 134 places, hi podran estacionar vehicles amb el distintiu activat i el temps màxim d’estacionament serà de 48 hores.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que a diferència de la resta d’àrees de zona verda “en aquesta nova zona centre només hi podran estacionar els vehicles que tinguin activat el distintiu que habilita per poder estacionar a les zones verdes del municipi”. Aquesta zona comprèn les places d’estacionament, fins ara lliures, de l’àmbit comprès entre les avingudes Vila de Blanes, Vila de Tossa, Pau Casals, Just Marlés i passeig Marítim. Per poder-ne fer ús caldrà disposar del distintiu activat.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, afirma que el nucli antic està concebut com una illa de vianants i l’estacionament és limitat. “És per aquest motiu que s’ha decidit que siguin places exclusives per a residents”, assenyala.

Els carrers són: Turó de l’Estelat, Marina, Poeta Carner, Puntaires, Camí de les Cabres, Sénia del Barral, Migdia, Sol, Anselm Clavé, Esteve Carles, Felip i Gibert, i Comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.