Administracions

Castelló escull dos projectes per votació

El carril bici i la millora de voreres, les propostes amb més vots

Dos seran els projectes que l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i Empuriabrava afrontarà amb la partida dels pressupostos participats, que és inicialment de 250.000 euros. L’alcalde de Castelló, Salvi Güell, ha assumit el compromís d’incorporar 50.000 euros més a la partida d’inversions per afrontar els dos projectes, que junts superen el previst. El projectes escollits són la creació d’un circuit de carril bici que connecti les zones importants del municipi, tant per a bicicletes com per a patinets, que va obtenir 237 vots, i l’altra, l’adaptació de les voreres del municipi per fer-les accessibles. Van votar fins a 645 persones i la franja de 46 a 60 anys va ser la més activa. En la darrera votació els ciutadans van escollir entre deu propostes.

La regidora de Participació Ciutadana de Castelló, Anna Massot, va agrair la implicació veïnal. “Estem molt contents de veure que edició rere edició la població es continua implicant en el projecte i el nostre objectiu és consolidar i fer créixer encara més aquesta eina de participació”, va manifestar Anna Massot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia