Administracions

Segell a Roses de bones pràctiques sostenibles

‘Cuidem Roses’ ha estat creat pels empresaris i ja el tenen deu empreses

L’Associació d’Empresaris de Roses, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha creat el segell Cuidem Roses per distingir els establiments que adopten mesures per reduir el seu impacte ambiental. El segell té per objectiu, doncs, fer més sostenible la destinació, amb l’objectiu que s’hi adhereixin el màxim nombre d’empreses

Ahir, deu empreses de Roses del sector de la restauració, l’allotjament turístic, els serveis i les activitats, ja van obtenir aquesta nova acreditació de bones pràctiques en gestió sostenible. Les empreses que han rebut el segell Cuidem Roses són: el restaurant Sodemar, Sa Botigueta, el Tren Turístic, Bim Consultors, Empordàlia, el Port de Roses, l’hotel 1935 i els càmpings Rodas, Salatà i Ciutat de Vacances Montjoi. Entre les mesures que estan aplicant aquestes empreses hi ha l’adquisició de vehicles i carregadors elèctrics, i la instal·lació de plaques fotovoltaiques, calderes de biomassa i llums leds. També fan compres a proveïdors locals, controls de consum energètic, reutilitzen caixes de proveïdors i fan campanyes de conscienciació a les xarxes socials.

El lliurament es va dur a terme al Teatre Municipal de Roses, que va tenir la presència de l’alcalde de Roses, Joan Plana, i del regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens. A més, l’acte va incloure la ponència Reptes per iniciar el camí cap a la sostenibilitat, a càrrec de Judit Díaz, professora de la UdG i experta en sistemes d’indicadors per mesurar la sostenibilitat en destinacions de costa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia