Administracions

MOBILITAT

Posen gàlips en aparcaments de Llafranc per evitar autocaravanes

Els pàrquings són de propietat municipal i la seva instal·lació es deu a les queixes rebudes

L’Ajuntament de Palafrugell ha instal·lat gàlibs a tres aparcaments de titularitat municipal prohibint així l’accés a autocaravanes. L’objectiu és impedir campaments de persones en espais del municipi on s’havien rebut queixes reiterades per part de veïns.

S’han col·locat limitadors d’alçada a l’entrada dels dos aparcaments situats al final de l’autovia, prop de l’accés a Calella de Palafrugell i un a la zona d’estacionament del carrer Carudo, a Llafranc, El fet de trobar-se aquests espais d’aparcament molt properes a les zones costaneres va provocar que durant determinades èpoques de l’any, grups d’autocaravanes s’hi instal·lessin durant diversos dies. Durant aquests pics d’ocupació, les queixes van augmentar i finalment han optat per la instal·lació d’aquestes estructures que dificulten l’accés als vehicles de grans dimensions.

Actualment, això ha permès reordenar l’estacionament a zones habilitades per autocaravanes. I és que Palafrugell ja disposa d’un espai que està destinat a l’aparcament per aquest tipus de vehicles, les autocaravanes. Un espai que es troba situat a l’avinguda Josep Vergés i Mata, a pocs metres de la plaça Josep Pallach, just a l’inici de l’autovia que connecta Palafrugell amb Llafranc i Calella de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia