Administracions

torroella de montgrí

Impulsen una campanya per fomentar l’estalvi d’aigua

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i Montgrí Aigua –el servei municipal d’abastament d’aigua potable– impulsen una campanya per fomentar l’estalvi i el consum responsable entre veïns, visitants i activitats, en el context de l’actual situació de sequera que afecta tot el país. La campanya s’impulsa a Torroella de Montgrí i a l’Estartit, tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera. Amb el lema Gota a gota, s’esgota. Estalviem-la. Fem-ho hàbit es vol apel·lar a la responsabilitat personal per tal de protegir un recurs cada cop més escàs i fràgil. A l’àmbit del Baix Ter ja s’estan aplicant restriccions que afecten greument la collita del sector agrícola local i l’Ajuntament torroellenc s’hi afegeix amb la campanya com a acte solidari

L’alcalde, Jordi Colomí, recorda que “amb independència del context de sequera actual, l’aigua és un recurs escàs que no es pot malbaratar, per tant és vital fer-ne una gestió adient, tant en l’àmbit públic com privat i fomentar-ne el consum sostenible”. En aquest sentit, l’Ajuntament ja va prendre la iniciativa de municipalitzar l’abastament municipal d’aigua potable; el servei es presta des del passat mes de gener, entre d’altres motius, per facilitar l’adopció de pràctiques més respectuoses amb el medi ambient. La campanya s’emmarca en aquesta línia d’actuació. També s’inclou consells sobre petits canvis en les rutines diàries que poden comportar importants estalvis. Aquestes recomanacions s’acompanyen de dades concretes dels consums associats a diferents activitats quotidianes. La campanya es portarà a terme, durant tot l’estiu, per mitjà de cartells, missatges a la ràdio municipal i xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia