Administracions

lleida

Acord del PSC i Junts pel pressupost de la Paeria

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha tancat un acord amb el grup municipal de Junts per aprovar el pressupost municipal del 2024. El pacte inclou una trentena d’acords, entre els quals figura la revisió del model firal de la ciutat. Així, es facilitarà la implantació d’un nou pavelló de caràcter modular i transitori en l’actual recinte de Fira. També es procedirà a tramitar l’aprovació provisional del pla de l’estació durant el primer trimestre de l’any vinent. En l’àmbit cultural, s’iniciarà l’expedient per a la creació del museu d’història de la ciutat, que Junts proposa que s’emplaci a La Meta.

L’acord, que es presentarà al ple del 22 de desembre, ha estat presentat pel mateix Larrosa i la portaveu de Junts a la Paeria, Violant Cervera. El paer en cap considera el pacte com un “molt bon acord” perquè permetrà de fer una ciutat “millor”. Per la seva banda, Cervera defensa que l’acord “no respon a cap repartiment de quotes”, perquè volen continuar fent “una oposició constructiva, exigent i responsable, que posi els ciutadans per davant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia