Administracions

MOBILITAT

Canvis a la zona blava de Lleida coincidint amb l’entrada d’any

L’entrada del 2024 comportarà canvis en el funcionament del servei d’aparcament regulat en zona blava de Lleida, que gestiona l’Empresa Municipal d’Agenda Urbana i que estrenarà nova estructura tarifària. Així, la tarifa passarà a ser lineal, amb un mateix preu per hora, independentment del temps d’estacionament. Serà d’1,25 euros per hora a les zones blaves normals, d’1,95 a les d’alta rotació i de 60 cèntims per hora a les de baixa rotació. Fins ara, la primera hora tenia un preu diferent i més baix que la segona i que l’última mitja hora, que eren progressivament més cares.

També s’incorporen a les tarifes les etiquetes ambientals, amb la possibilitat de fixar preus diferents segons la que tingui cada vehicle. De moment, només tindran un preu diferent els vehicles amb etiqueta Zero, els 100% elèctrics, que pagaran un preu més baix a la zona blava normal, d’1,05 euros l’hora. Els vehicles elèctrics inscrits en el registre de residents de zona blava gaudiran d’una bonificació del 50% en la tarifa.

També s’amplia d’una a dues hores el temps disponible per anul·lar les denúncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.