Administracions

administracions

Multes de fins a 3.000 euros per incompliment de la nova ordenança de terrasses a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona tira endavant una ordenança municipal que regularà les terrasses de la via pública i que preveu sancions de fins a 3.000 euros. La normativa preveu infraccions molt greus (de 1.501 a 3.000 euros), greus (de 751 euros a 1.500) i lleus (de 100 a 750. Si es cometen tres vulneracions de caràcter lleu, en comportaran una de greu, i tres de greus en suposaran una de molt greu.

Les sancions que corresponen a cadascuna d’aquestes infraccions tindran en compte diferents components, sobretot el d’un fet que pertorbi de forma rellevant la convivència i que afecti de manera greu, immediata i directa la tranquil·litat o l’exercici de drets legítims d’altres persones, o el normal desenvolupament d’activitats de tota classe, la salubritat o l’ornament públics.

S’ha apostat per unificar els horaris d’obertura, de manera que de diumenge a dijous han de tancar a les 12 de la nit i els divendres, dissabtes i vigílies de festius poden allargar una hora a l’hivern. En horari d’estiu, l’obertura de terrasses s’amplia els divendres, dissabtes i vigílies de festiu fins a les dues i també es tenen en compte dates especials com Nadal o Setmana Santa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia