Administracions

La Policia Local incorpora tres nous agents i convoca set places més

La Policia Local de Blanes ha incorporat recentment tres nous agents al cos. L’alcalde de Blanes i cap polític de la Policia Local, Jordi Hernández, els va donar la benvinguda i els va esperonar als tres nous agents a seguir realitzant el bon treball policial que ja han estat fent fins ara, ja que els tres agents provenien de les policies de Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Palafolls. En un nota de premsa, el consistori assenyala que el cos policial treballa especialment el servei de proximitat, augmentant els patrullatges a peu pels diferents barris i la interacció amb els veïns.

També s’ha posat en marxa una nova convocatòria per cobrir set places de la Policia Local de Blanes. La selecció es fa pel sistema d’oposició lliure, i les places estan enquadrades en l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, Policia Local, escala bàsica, de la plantilla de personal funcionari d’aquest ajuntament. Al seu torn, la convocatòria també té per objecte la constitució d’una borsa de treball d’agents de policia. El termini per presentar sol·licituds expira el proper 16 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.