Administracions

seguretat

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora un dron més lleuger per reforçar la seguretat

La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora a la seva unitat de drons un tercer dispositiu que permetrà maximitzar els recursos policials i millorar l’eficàcia de les intervencions de la policia tarragonina en situacions complexes. L’alcalde de Tarragona i també regidor de Seguretat Ciutadana, Rubén Viñuales, destaca que “la unitat de drons és imprescindible per millorar la seguretat i la prevenció i ens permet actuar en diferents àmbits. És una eina moderna i eficaç que considerem que és vital i que cal impulsar”.

Aquest matí, s’ha presentat a l’Anella Mediterrània el nou aparell, que té un cost de 7.029 euros. Es tracta d’un és un equip lleuger, amb un pes de 920 grams i fins a 1050 grams amb accessoris, com altaveus i llums LED. Té una autonomia de vol de 38 minuts per bateria i pot volar fins a 32 km en condicions òptimes. Funciona a temperatures entre -10 i 40ºC.

El dron compta amb una càmera de gran angular de 48 megapíxels amb enfocament des d’1 metre i una telecàmera de 12 megapíxels amb zoom digital 8x i enfocament des de 3 metres. Incorpora també una càmera tèrmica-infraroja, ideal per a treballar en condicions de baixa il·luminació, localitzar persones desaparegudes i detectar punts de calor en situacions com incendis o plantacions il·legals.

Aquest dron és més petit i lleuger i això també facilita els tràmits administratius per al seu ús i alhora permet que sigui més àgil poder utilitzar-lo. Aquesta nova eina, per les seves característiques, permetrà arribar a llocs que fins ara eren menys accessibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia