Administracions

La Policia Local es reforça amb la incorporació de vuit agents

L’Ajuntament manté la plantilla amb convocatòries de places anuals

La plantilla de la Policia Local del Prat es reforça amb la incorporació de vuit nous agents que ja han obtingut els diplomes que certifiquen la superació del curs bàsic a l’Escola de Policia de Catalunya. Els policies ja han estat treballant com a interins durant l’estiu. Ara, hauran de superar un període de pràctiques d’un any abans de convertir-se en agents de carrera. A les noves incorporacions hi ha sis homes i dues dones, i la mitjana d’edat és de 36 anys.

D’altra banda, la Policia Local del Prat està finalitzant el procés de selecció d’aquest 2024 per cobrir set places. Segons fonts municipals, la voluntat del govern pratenc és mantenir sempre al màxim possible la plantilla. Per això es fa un procés selectiu cada any per tal d’ocupar les places vacants per jubilació i altres causes.

També la Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha augmentat la plantilla. En aquest cas, amb la incorporació de dos agents. Segons va explicar ahir l’alcalde, Marc Giribet, a la diada de la Policia Local, el cos tindrà la plantilla més gran de la seva història, amb un total de 41 agents per fer possible una policia de proximitat i adaptada a les necessitats del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia