Societat

El front per l'N-340 acosta posicions

Els veïns demanen el suport dels alcaldes en la reunió prevista a Madrid

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta i els alcaldes dels municipis ebrencs per on passa l'N-340 van asseure's dilluns al voltant d'una mateixa taula per coordinar la lluita política i social per reduir la sinistralitat.

En una assemblea oberta a Amposta, els veïns van demanar als representants institucionals presents que els acompanyen a la reunió sol·licitada amb el director general de Carreteres del Ministeri de Foment, Jorge Urrecho, per mostrar el rebuig a les accions impulsades pel govern espanyol. Reclamen l'oposició frontal dels ajuntaments a la construcció d'onze rotondes, tot i que aquesta qüestió no és vista de la mateixa manera per tots els municipis afectats: en alguns casos, aquest tipus de construccions són reclamades de fa temps en les cruïlles més conflictives. Ara, els vuit alcaldes per on passa l'N-340 es reuniran els pròxims dies per acordar una posició unitària sobre aquest punt, abans de comprometre's a viatjar a Madrid amb el moviment veïnal.

Mentrestant, les protestes a peu de carretera continuen, i aquest cap de setmana és previst arribar als cent talls consecutius. Per aquest motiu, els veïns han anunciat una jornada reivindicativa, amb xocolatada inclosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia