Educació

EDUCACIÓ

El nou institut de Cabrils estarà acabat aquest mes

Es preveu que els alumnes s'hi puguin traslladar durant el primer trimestre del curs

El centre disposarà de nou aules d'ESO, laboratoris i tallers i tindrà capacitat per a 360 estudiants

L'institut de Cabrils podrà traslladar-se aviat al nou edifici perquè ja està pràcticament enllestit. Les obres del nou equipament acabaran aquesta setmana, tot i que no serà fins a final de mes quan s'hi hauran fet els últims retocs i s'hi hauran completat la instal·lació tècnica de telefonia i xarxa i les tasques de neteja de l'obra, així com els tràmits del subministrament de serveis bàsics i dels permisos corresponents. Els alumnes, que començaran el curs en uns mòduls instal·lats a la masia Mas Maria, un equipament de titularitat municipal, està previst que es traslladin al nou edifici durant el primer trimestre del curs.

Les obres van començar el 22 de maig del 2015 i tenien una durada prevista de 14 mesos, tot i que uns imprevistos van obligar a prolongar els terminis. L'Ajuntament ha volgut agrair l'esforç dels tècnics d'obra i de l'empresa constructora, que han permès avançar la data d'acabament dels treballs.

El nou edifici de l'institut, que disposa d'una superfície total construïda de 2.990 m2 distribuïts entre tres plantes, tindrà dotze aules d'ESO i nou aules més (laboratori, taller, música i dibuix, desdoblament...). Té una capacitat total de 360 alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia