Societat

El club de natació farà el pregó de la festa de Besalú

El programa s'ha obert amb l'estrena de les obres de la capella de Sant Martí

El pregó de la festa major de Besalú s'ha encarregat aquest cop al Club Natació Besalú, amb motiu del 40è aniversari de la seva creació. L'acte tindrà lloc dissabte a la tarda, a la mitja part de la ballada de sardanes, com marca la tradició.

La festa comença oficialment aquest dijous, tot i que ja hi ha hagut dos actes previs: el partit de futbol del 13è Memorial Joan Vergés, Quei, i la inauguració de la restauració de la capella de Sant Martí de Capellada.

La rehabilitació d'aquest temple, pressupostada en 100.000 euros, ha inclòs l'arranjament de la coberta i de les estructures de l'edifici, a més de la recuperació de les pintures murals.

El programa de la festa inclou, entre altres propostes, un concert de Lax'n'Busto, dissabte a la nit, i la popular baixada pel Fluvià en barques casolanes Remigius Fluvii (que arriba a la 31a edició), diumenge al migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.