Societat

La comissaria de Tremp fa pudor de marihuana

Un sindicat es queixa dels decomisos emmagatzemats

El sindicat de la policia Uspac ha denunciat la falta d'un espai adient per guardar-hi els decomisos de marihuana a les comissaries dels Mossos d'Esquadra. El sindicat ha explicat que el darrer cas s'ha produït a Tremp, on durant dues setmanes hi ha hagut un emmagatzematge important de plantes de marihuana a l'interior del pàrquing de la comissaria, fet que ha provocat molèsties als agents.

Els mossos d'aquesta comissaria han de manipular aquesta substància sense el material adequat i han de suportar la forta pudor que desprèn, segons argumenta el sindicat. Uspac lamenta que és el segon cop que passa un fet similar en poc temps i que no s'han buscat solucions ni mitjans per custodiar aquestes plantes en altres indrets, com podria ser a l'exterior de la comissaria, en contenidors hermètics i amb precinte.

La falta d'aquest espai a les comissaries fa que es deixin les plantes de marihuana decomissades durant setmanes als pàrquings o despatxos interiors de les comissaries. Uspac diu que tant és així que fa uns mesos va haver-hi agents afectats per picades de puces, per la presència de plantes durant mesos al pàrquing. Aquest fet provoca que tota la comissaria faci “una olor insuportable”, segons Uspac, i que es donin molts casos de marejos, mals de cap i vòmits.

No és el primer cop que el sindicat es queixa per la falta d'espais per als decomisos de marihuana a la demarcació. Fa un any va denunciar un cas similar a la comissaria dels Mossos a Mollerussa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia