l'apunt

Vi

L'interessant reportatge que publicava aquest diari en l'edició de diumenge passat sobre el lent però relativament prometedor avenç dels vins empordanesos a les taules dels restaurants (i no tant, o gens, als prestatges dels supermercats) evidencia un parell de coses a tenir en compte. La primera és que els restauradors gironins s'estan tornant normals. És a dir, que fan com a qualsevol altre país del món on la cultura del vi hi és arrelada: potenciar les denominacions d'origen de la zona on és l'establiment. La segona és que els vins empordanesos no posen en joc el prestigi del restaurador patriòtic: cada cop hi ha més qualitat i avui dia es pot quedar perfectament bé convidant algú a degustar un Empordà. La tercera (ja sé que havia dit un parell però ara se me n'ha acudit una altra) és que els únics que encara no ens hem cregut prou que tenim vi del bo som els consumidors gironins. Ja va sent hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.