Comença el primer MOOC de la UdL, sobre aliments
La Universitat de Lleida (UdL) posa en marxa avui el seu primer curs massiu obert en línia, conegut com a MOOC (massive open online course). Prop de 800 persones de 25 països diferents –especialment de l'Amèrica Llatina (16) i Europa (5)– ja s'han inscrit a Las claves de la producción de alimentos: tecnología y gestión. El curs s'estructura en cinc mòduls, que requereixen una dedicació de 30 hores, fins al 22 de desembre, segons informa la universitat lleidatana. Es tracta d'un projecte impulsat pel vicerectorat de Docència de la UdL que s'ha dut a terme “per l'esforç i la professionalitat de professors del departament de Tecnologia dels Aliments” de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (Etsea), segons ha destacat el vicerector, Francisco Garcia. Els continguts d'aquest primer MOOC de la UdL es presenten durant les cinc setmanes a partir de 30 vídeos que van mostrant, amb material complementari de suport, les etapes clau de la transformació i conservació dels aliments.