Vint immigrants de Calp obtenen el diploma d'auxiliar de geriatria

La regidoria de Benestar Social de Calp ha donat per finalitzat el segon curs d'auxiliar de geriatria per a immigrants, una proposta que millora la situació sociolaboral d'aquest sector de la població nouvinguda i amplia llurs possibilitats d'incorporació al mercat laboral.

Un total d'una vintena d'alumnes de diverses nacionalitats han rebut el diploma acreditatiu de la seua participació i aprofitament de les classes impartides des de finals de setembre fins a divendres passat, moment en que es van lliurar els esmentats certificats.

En aquest curs s'han ofert pautes bàsiques sobre alimentació, salut i atenció i cura de les persones dependents. Els participants, immigrants senegalesos, romanesos, alemanys, russos i colombians, han expressat la seua satisfacció en rebre el diploma acreditatiu per la formació rebuda i han demanat altra mena de cursos de similars característiques.

Aquest és el segon any que s'hi realitza a Calp el curs d'auxiliar de geriatria per a immigrants i hagut compte de l'acollida rebuda, es preveu una reedició i ampliació en altres exercicis, sempre en col·laboració amb el sindicat Comissions Obreres i l'organisme públic de la Generalitat Valenciana responsable de la dotació de cursos professionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.