La regidoria de trànsit de Calp recorda els conductors de motos l'obligatorietat de la inspecció tècnica

En coincidència amb la presència a Calp de la Unitat Mòbil d'Inspecció Tècnica de Vehicles, la regidoria de Trànsit i Seguretat porta a terme una campanya informativa adreçada als conductors de ciclomotors en la qual els hi fa l'advertiment sobre l'obligació de sotmetre a inspecció aquesta mena de vehicles.

El tríptic elaborat per la regidoria subratlla el fet que aquesta inspecció tècnica beneficia la seguretat dels conductors, ajuda a la preservació del medi ambient i prevé la major part de sancions habituals en l'usufructe incontrolat de les motos.

El fullet informatiu es distribueix per les zones freqüentades pels joves i explica que les inspeccions tècniques han estat motivades degut a l'excessiu nivell de soroll que provoquen aquests vehicles i la taxa desbordada de sinistralitat que se registra per les altes velocitats a les que s'hi circula. Així mateix s'apunta que les operacions d'inspecció detecten anomalies que afecten als òrgans essencials de la moto i a la qualitat del medi.

A Calp, la presència de la unitat mòbil d'ITV romandrà fins al 18 de novembre i tornarà des del dia 23 d'aquest més fins al 18 de desembre, perquè els interessats puguen fer ús d'aquest servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.