Societat

municipal

serveis

Sant Adrià recupera el Marina Besòs

El ple dóna suport als treballadors, que segueixen la via legal per cobrar

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ja ha fet les primeres passes per recuperar la concessió del poliesportiu Marina Besòs, que no funciona des de principi de novembre, quan l'Ajuntament va decretar el tancament indefinit de les instal·lacions després que Gimesport, el gestor del poliesportiu, lliurés les claus a l'Ajuntament. Ahir va passar pel ple municipal la rescissió de la concessió, un tràmit que permet entrar a les instal·lacions i que possibilitarà que aviat es licitin les obres necessàries per tornar a obrir-les.

El ple va aprovar també una moció de suport als 38 treballadors que han anat al carrer i que han encetat accions legals perquè se'ls reconegui que han estat víctimes d'un acomiadament tàcit i improcedent. Volen cobrar, així, la prestació de desocupació i reclamar les mensualitats que els deuen, ja que fa tres mesos que no cobren. En el text de la moció, presentada pels grups d'ERC, Sant Adrià en Comú i ICV-EUiA, es proposa estudiar fórmules legals per pagar als treballadors els diners que els deuen i poder després repercutir-los a Gimesport i, en cas que l'empresa no tingui mitjans per pagar-ho, utilitzar el diners de l'aval que va dipositar quan va accedir a la concessió. Els treballadors, que ahir van ser al ple, volen que el poliesportiu reobri el més aviat possible i que el nou gestor compti amb ells. Tenen previst manifestar-se el 12 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.