Educació

ENSENYAMENT

Obertes al febrer les inscripcions als certificats de català

Els diplomes de la Generalitat amb quatre nivells diferents fan part del marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) del Consell d'Europa

La Casa de la Generalitat a Perpinyà informa que les inscripcions als certificats de català es podran fer a partir del mes de febrer. Les persones que vulguin presentar-se a un dels quatre diplomes oficials de català de la Generalitat de Catalunya s'han d'inscriure a la Casa de la Generalitat, a través dels seu professor si segueixen un curs per a adults, o personalment. Aquests quatre diplomes corresponen a quatre nivells específics de coneixements, en conformitat amb les normes pedagògiques de la Unió Europea. Les proves consten d'una prova escrita i d'una prova oral.

Les inscripcions seran obertes del 2 al 21 de febrer inclòs i seran enregistrades a la Casa de la Generalitat. Les tarifes i les dates dels exàmens són les següents: Nivell A2 : 22€, el 10 de juny; Nivell B1 : 22€, el 3 de juny; Nivell B2 : 22€, el 6 de maig; Nivell C1 : 53€ euros, el 27 de maig. El lloc on es faran les proves serà comunicat ulteriorment a cada candidat inscrit.

Les persones que voldrien inscriure's però que no estan segures del seu nivell de llengua poden contactar-nos per tal que puguem aconsellar-les després d'una breu entrevista. Informacions: 04 68 35 17 14

[email protected].



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.