Societat

Festes i tradicions

Festa de les colles sardanistes de Catalunya, a Mollerussa

L'acte de cloenda del campionat de Catalunya de colles sardanistes reunirà diumenge a la Capital de la Sardana tots els sardanistes que han participat en el campionat català en totes les modalitats i categories. A les 11 del matí, al Teatre l'Amistat de Mollerussa, es farà el lliurament dels trofeus del campionat. Tot seguit hi haurà la visita als espais museístics de la localitat, animació infantil i, a les 13 hores, una ballada de sardanes, amb la cobla Lo Castell, a la plaça de l'Ajuntament. Després del dinar de germanor al pavelló firal, tindrà lloc la presentació del campionat de Catalunya 2017, a càrrec de la Unió de Colles de Catalunya. El fi de festa el posarà l'actuació del DJ Jorlin.

La Capital de la Sardana té assignats uns grans esdeveniments que suposen una important mobilització dins del col·lectiu. Entre d'altres, la presentació de la Guia sardanista d'aplecs i concursos, un concurs de sardana esportiva, la trobada de centres cívics de la Generalitat de Catalunya i aquesta festa de cloenda del campionat de Catalunya de les colles sardanistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.