Les Franqueses del Vallès commemora el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

Des de l'àrea de Polítiques Socials, Igualtat i Sanitat de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès i amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, avui s'ha convocat a totes les treballadores i treballadors de l'Ajuntament a fer una aturada de les seves tasques diàries a les 12 del migdia per recordar les 49 víctimes de la violència masclista a l'Estat espanyol al llarg d'aquest any 2009. L'aturada s'ha proposat fer-la sortint a l'exterior de les instal·lacions municipals on estigui situat cadascun dels llocs de treball i un cop a fora es guardarà un minut de silenci i reflexió en memòria de les víctimes.

Aquest és un acte més dels que s'han inclòs al programa Les Franqueses contra la violència de gènere. Dilluns i dimarts va tenir lloc un taller de defensa personal per a dones, que va anar a càrrec de Manel Luque, caporal de la Policia Local de les Franqueses. El dilluns també hi va haver una xerrada sobre La violència dins la família: relacions conflictives entre fills/es i pares/mares, a càrrec de l'experta Anna Berga, doctora en Sociologia i professora de les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés.

Avui a les sis de la tarda hi haurà cine-fòrum amb la projecció del documental Mujeres en pie de guerra de Susana Koska (2005). L'acte es farà al Teatre Auditori de Bellavista i inclou un debat moderat per Pilar Frutos, historiadora i experta en temes de dona i memòria històrica. Hi haurà berenar per als i les assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.