Gastronomia
La botifarra, protagonista
La Garriga (Vallès Oriental)
6a Fira de la Botifarra de la Garriga. 3 i 4 de març
La fira vol donar a conèixer el procés d'elaboració de la botifarra, que és un producte típic del poble, i, alhora, situar la Garriga en el mapa. Durant la jornada s'instal·larà un gran espai gastronòmic a la plaça de l'Església, on el públic podrà assaborir diverses propostes gastronòmiques. Un altre espai serà el cansalader, on es faran exhibicions i demostracions d'aquest ofici. També es programaran activitats culturals per a tots els públics, així com visites guiades i altres propostes relacionades amb la temàtica de la fira. L'any passat, més de 14.000 persones van visitar la fira. Paral·lelament, del 3 al 31 de març al municipi es faran les 1es Jornades Gastronòmiques de la Garriga, en què diversos establiments oferiran plats i receptes amb botifarra i maridatge de vins.