Educació

teatre

reivindicació

Una obra de teatre combat el sexisme

El guió de ‘Max in love' estarà escrit per vuit adolescents tarragonins

Instituts de Tarragona, Ajuntament i el director de l'Aula Municipal del Teatre de Lleida realitzaran conjuntament una obra de teatre per promoure l'educació afectiva i sexual entre els joves de 13 a 17 anys. Max in love - Respecta'm és la segona fase de la campanya de conscienciació centrada en l'educació dels adolescents. Ja hi ha vuit centres educatius, tant públics com concertats, interessats a participar en aquesta iniciativa.

Max in love és una proposta teatral nascuda a Lleida i desenvolupada per l'Aula Municipal de Teatre de la ciutat. El seu director, Antonio Gómez, serà l'encarregat d'impulsar el projecte a Tarragona i iniciarà aquest mes de març els tallers teatrals dels quals sortiran vuit protagonistes, quatre nois i quatre noies. Gómez va destacar que “es tracta d'una selecció que fuig de la idea de càstings competitius” i aposta per jornades de treballs grupals. El text serà creat pels alumnes, perquè el que es vol des del consistori és que es connecti amb la joventut tarragonina.

L'obra teatral es presentarà a la tardor al Teatre Metropol, en un ambient que vol ser familiar i participatiu alhora. També es representaran més sessions als instituts i col·legis que ho demanin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia