«A Lleida ja obren els ulls»

«A les terres de Lleida ja han començat a obrir els ulls», va assenyalar el portaveu de la PDE, Manolo Tomàs. «Com aquí als regants del Xerta-Sénia, els van dir que el Segarra-Garrigues seria per regar i pel seu progrés econòmic, però en realitat serà una presa de pèl per portar aigua a Barcelona», va dir Tomàs. De fet, tot i que els regants de Lleida reconeixen que la quantitat que ha d'anar cap a la Conca de Barberà i l'Anoia és mínima, veuen amb recel l'operació, que és la primera connexió entre conques que es fa des del Segre, un riu que ja durant la crisi de la sequera del 2008 va ser objecte d'un intent de transvasament per part de la Generalitat. La setmana passada, un dels impulsors d'aquell transvasament frustrat des del Segre, el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, va evitar polemitzar sobre el projecte de l'ACA. Baltasar tampoc va valorar l'opinió contrària dels regants del Segarra-Garrigues i es va limitar a recordar que els quatre municipis tenen problemes històrics d'abastament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona