Medi ambient

MEDI AMBIENT

Crida per sensibilitzar contra el malbaratament alimentari

El Departament d’Acció Climàtica impulsa la campanya Aprofitem els aliments, una iniciativa contra el malbaratament alimentari que es desenvoluparà fins a finals d’octubre per conscienciar i sensibilitzar sobre les pèrdues alimentàries. A partir del 26 de setembre i fins al 6 d’octubre es faran 18 trobades, sopars o dinars, en diferents restaurants gastronòmics amb joves cuiners del territori. La xef Ada Parellada serà la padrina de cada trobada, idearà els menús i formarà els cuiners ambaixadors. La iniciativa té el suport i la participació del sector de la restauració, la Fundació Banc dels Aliments de Catalunya, la Plataforma Aprofitem els Aliments i la Fundació Espigoladors. El dissabte 7 d’octubre s’organitzarà el Gran Dinar d’Aprofitament a la plaça Corsini de Tarragona. Conjuntament amb la Fundació Espigoladors, el 8 d’octubre es farà la tercera Marató Jo espigolo per l’aprofitament alimentari simultàniament a Lleida, Tarragona, el Baix Llobregat i la conca de la Tordera, i finalment, Reus serà la seu el 17 d’octubre de la jornada Aprofitem els aliments, organitzada cada any pel Departament d’Acció Climàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia