Medi ambient

L’Olot dels 15 minuts per fomentar els desplaçaments a peu i en bicicleta

L’Ajuntament d’Olot farà pública la campanya informativa L’Olot dels 15 minuts, coincidint amb la celebració de la Setmana de la mobilitat sostenible. Es tracta d’una iniciativa comunicativa focalitzada en informar els ciutadans sobre com es podem moure de forma més ràpida, a peu o amb bicicleta, per la ciutat. En concret, a través d’un fulletó que es repartirà als vehicles aparcats al centre, s’hi mostra com en un radi de 15 minuts es pot caminar per gran part de la ciutat i com en 30 minuts es pot arribar d’una punta a l’altra d’Olot en bicicleta. L’objectiu és difondre els beneficis de fer salut, anar a peu o moure’s en bicicleta i promoure uns transports que permeten desplaçar-se més ràpidament, econòmicament i de forma més sostenible.

Del 16 al 22 de setembre, a part d’aquesta iniciativa, se n’han programat d’altres, d’entre les quals destaquen un concurs fotogràfic a les xarxes, una ’Jornada de sensibilització de la mobilitat sostenible a diferents escoles’ i el Fòrum de la Mobilitat, una caminada i trobada amb el regidor de Mobilitat i xerrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.