Medi ambient

medi ambient

Mataró comença a talar 17 palmeres del passeig marítim pel risc de caiguda

Les tasques d’inspecció de l’arbrat han permès detectar que bona part de les palmeres del passeig marítim de Mataró s’han de substituir pel risc que caiguin. L’Ajuntament ha començat avui els treballs de tala i substitució de 17 palmeres de l’espècie Phoenix dactylifera (palmera de dàtils) situades a diferents punts. En una quinzena dels exemplars presentaven diferents afectacions greus, com creixement irregular del tronc, que podien comprometre la seva estabilitat.

En el seu lloc es preveu plantar exemplars de palmera de l’espècie Washingtònia que, per obres d’urbanització, havien estat desplaçats d’altres punts de la ciutat i es replantaran a l’espera de trobar una nova ubicació definitiva.

Canviar l’arbrat

L’Ajuntament vol mantenir la línia de palmeres al costat de la via del tren, però a la zona del passeig preveu fer una substitució gradual del actuals exemplars, quan el seu estat ho faci necessari per un arbrat que faci més ombra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia