Medi ambient

MEDI AMBIENT

El porta a porta entrarà en servei a Cassà de la Selva l’1 de desembre

L’Ajuntament anuncia una campanya informativa sobre el nou model de la brossa

L’alcalde demana la col·laboració ciutadana per apujar el nivell de recollida selectiva

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha anunciat que el diumenge 1 de desembre entrarà en servei el model de recollida porta a porta (PaP). L’equip de govern, d’ERC i Junts, aspira a millorar els percentatges de recollida selectiva en el municipi i “endreçar la via pública”, ha dit l’alcalde, el republicà Pau Presas.

El consistori ha informat que properament convocarà els veïns i veïnes i els comerciants per informar-los del canvi de sistema. Presas demana la col·laboració ciutadana. “Estem segurs que amb la col·laboració de tothom aconseguirem tenir un poble més net, més endreçat i que recicli més”.

L’Ajuntament informarà sobre els punts de recollida i els dies de la setmana en què la ciutadania haurà de dipositar la brossa en els cubells indicats. Un acord de ple del mes de gener d’aquest any va aprovar el reglament del sistema del PaP, que el consistori delegarà al Consell Comarcal del Gironès. L’ens supramunicipal ja gestiona la recollida de més de la meitat dels municipis a través del PaP, amb una mitjana de recollida selectiva bruta del 85%, segons dades del 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.