Medi ambient

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà denuncia amenaces a tècnics i a la consellera de medi ambient

Tots els representants dels grups polítics del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (Junts, Esquerra Republicana, PSC, Tots x l’Empordà, CUP i Vox) han signat un comunicat en què denuncien que tècnics i polítics del Consell Comarcal de l’Alt Empordà han rebut “de manera reiterada atacs i amenaces per part del president de la protectora”.

Amb el comunicat expressen el suport a la vicepresidenta Anna Palet i als tècnics del Consell Comarcal i rebutgen “de manera contundent qualsevol expressió que tingui per objectiu difamar i menysprear la tasca dels polítics i professionals que en formen part, i adoptaran les mesures legals necessàries”.

El passat 9 de setembre es va complir el termini d’execució de la retirada dels gossos i gats que fins ara es trobaven a les instal·lacions de l’Associació d’Animals i Plantes de Figueres. Les amenaces a què es refereixen s’han produit asseguren “des del moment de fer-se efectiva la decisió de rescindir el contracte amb l’entitat per incompliment reiterat del servei”.

“La resolució administrativa i el trasllat dels animals, que finalment es va poder dur a terme el passat divendres 27 de setembre mitjançant una ordre judicial i acompanyament de Mossos d’Esquadra, després de la negativa a accedir a les instal·lacions el 9 i 10 de setembre, va resultar en una nova situació intolerable cap a la vicepresidenta i consellera de Medi Ambient, Anna Palet i cap al personal tècnic del Consell Comarcal, que no ha cessat durant els dies posteriors.”, manifesten el comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia