Societat

Entitats del Bages i el Moianès se sumen al Pacte pel Referèndum

Una quinzena de representants d'entitats del Bages i el Moianès ja s'han adherit al Pacte Nacional pel Referèndum i ahir van fer una crida a la ciutadania a signar el manifest.

Es tracta d'un gran ventall d'associacions culturals, sindicals i polítiques del territori, entre les quals hi ha l'ANC Manresa, l'Associació Cultural Modilianum de Moià, el Cercle Artístic de Manresa, el Centre d'Estudis del Bages, Òmnium Bages, la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa, UGT Bages/Berguedà, la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa, ICV, El Galliner, el Centre Excursionista del Bages, l'Orfeó Manresà, CCOO Vallès-Catalunya Central i el Cercle Artístic del Moianès.

Reclamen un pacte entre el govern espanyol i el català per fer possible la celebració d'un referèndum i “al marge de l'opció que cadascú pugui propugnar”. També demanen als ciutadans que s'adhereixin al pacte i s'afegeixin així als esforços “que s'estan fent a tot el país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia