El producte ecològic, a Calaf
La segona EcoFira incrementa el nombre d'activitats paral·leles i presenta un segon espai ecogastronòmic
Una cinquantena d'expositors vinculats a l'ecologia i el medi ambient amb propostes d'alimentació, energies renovables, calefacció ecològica i salut ambiental, entre altres, seran presents a la segona EcoFira de Calaf, l'única fira dedicada al producte ecològic de la comarca de l'Anoia i de l'Alta Segarra. A la mostra de diumenge, que s'està situant com una referència entre les fires d'aquesta matèria, s'augmenta enguany el nombre d'activitats paral·leles. S'hi faran, per exemple, demostracions tècniques de bioconstrucció –es podrà veure com es construeix una paret seguint tècniques antigues–, observacions solars, contes, exposicions, ponències, espectacles i hi haurà inflable i una atracció ecològica per als infants. A més, els mateixos expositors també organitzaran algunes activitats paral·leles. És el cas de La Bacicleta, que farà sortides amb bicicletes BTT elèctriques o de diferents tallers infantils. Aquesta edició també aposta per la gastronomia ecològica amb un segon espai ecogastronòmic, on els visitants podran menjar i beure productes ecològics i naturals (www.calaf.cat).