Educació

ensenyament

L'Ignasi Peraire, de Mollerussa, ja té el gimnàs

L'escola el podrà utilitzar dilluns i hi farà el festival de final de curs

El nou gimnàs de l'escola Mestre Ignasi Peraire, de Mollerussa, estarà operatiu per als alumnes a partir de dilluns vinent. L'empresa constructora va lliurar ahir l'obra a l'Ajuntament, que va visitar l'equipament juntament amb representants del centre educatiu.

Es preveu que un cop s'acabi el curs escolar s'instal·lin les cistelles i es marquin les ratlles d'una pista de bàsquet de 32x20 metres que, fora de l'horari lectiu, també podran utilitzar els diferents clubs de la ciutat, segons va explicar l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Les classes d'educació física, que fins ara es feien al pavelló poliesportiu, es podran fer ja al nou gimnàs a partir de la setmana vinent, segons va dir la directora de l'escola Mestre Ignasi Peraire, Montse Serret. A més, el 2 de juny hi faran el festival de final de curs, al qual s'espera una assistència de 800 persones entre alumnes i familiars.

Les obres del nou gimnàs, que han anat a càrrec de l'empresa Serboniu SL, han tingut un cost de prop de 190.000 euros. En una segona fase, està previst poder fer-hi una zona de vestidors, magatzems i altres serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia